PDA

View Full Version : first time using Photoshop


Mosaic
03-07-2006, 10:40 PM
This is the first animation i have done using photoshop, tell me what you think. EDIT: i think i might slow it down a little.

http://img125.imageshack.us/img125/2143/daltonsunglairfinal1mc.gif

RageAgainstTheToyMachine
03-07-2006, 10:48 PM
Pretty basic. But its ok.

A77A96
03-08-2006, 12:39 AM
aawww i was expecting a cartoon, but nice man. i learnt the same stuff in grade 10 ICT

magic mushroom
03-08-2006, 12:43 AM
sweet

FG Haze
03-08-2006, 03:40 AM
coughs... art forum... coughs...

nice animation though

Mosaic
03-08-2006, 06:23 AM
coughs... art forum... coughs...

nice animation though



oops, my bad. I forgot about the art forums.

_Enjoi_
03-08-2006, 07:47 AM
woah nicely done..when i read photoshop i was thinking an edited image

Robbie Rampage
03-08-2006, 08:54 AM
That's pretty dope for such a simple thing.

Vivica
03-08-2006, 09:01 AM
I've still not worked out how to create GIFS in PS, i'm sure its easy as ***** and i can do it in Image Ready, but i can't do it in photoshop...

Mosaic
03-08-2006, 12:35 PM
I've still not worked out how to create GIFS in PS, i'm sure its easy as ***** and i can do it in Image Ready, but i can't do it in photoshop...



I watched this TUTORIAL video, and it helped me out alot.


http://www.planetphotoshop.com/videos/animation_basics.html

FG Haze
03-08-2006, 12:43 PM
still looks nice :]

Vivica
03-08-2006, 12:46 PM
Ah, i see the problem now... the reason i can't do it is because you can only create GIF animaitons in CS2, and i'm still rocking CS.

encyclopedia
03-08-2006, 12:52 PM
aawww i was expecting a cartoon, but nice man. i learnt the same stuff in grade 10 ICT

You know what we do in ICT? Learn microsoft office. Over and over again...

FG Haze
03-08-2006, 01:00 PM
Ah, i see the problem now... the reason i can't do it is because you can only create GIF animaitons in CS2, and i'm still rocking CS.


SAME HERE!! i wish theyd make an update to convert from CS to CS2 without having to buy the program seperate...

Vivica
03-08-2006, 01:04 PM
Now see the issue there is... that's suicide business wise ;)

But yea, i can still do it with image ready, its just an annoying as fuck way of doing things.

Mosaic
03-08-2006, 01:28 PM
made another one...


http://i9.photobucket.com/albums/a89/daltont/METALLICA-lightning-animati.gif